header banner
Default

Verwachtingen voor de waarde van Ripple in 2025 - CEO van Bloomberg: Kan het net zoveel waard worden als Bitcoin?


De Ripple koers ligt vandaag vlak boven de $0,50 na een stijging van ruim +5% in de afgelopen week. De koers heeft echter in de afgelopen 24 uur een daling van -1,5% meegemaakt. Hoewel de Ripple koers op korte termijn vooral afhangt van de Bitcoin koers, kan hier op lange termijn verandering in komen.

Brad Garlinghouse, de CEO (directeur) van Ripple komt met de vraag: "Kan Ripple net zoveel waard worden als Bitcoin" en beantwoord die vraag met dat wanneer Ripple samenwerkt om grote problemen op te lossen, Ripple heel veel waard kan worden.

Ripple koers verwachting 2025 - Kan Ripple net zoveel waard worden als Bitcoin op lange termijn?

VIDEO: XRP to $100,000 💟 -- XRP price prediction 2025 #xrp #xrpripple #xrppriceprediction
Crypto Like A Boss 👑

De CEO van Ripple geeft aan dat XRP meer zekerheid heeft gezien het zich duidelijk houdt aan regelgeving. Als Ripple er daarnaast in slaagt om grote financiële problemen op te lossen dan kan Ripple net zoveel waard worden als Bitcoin op lange termijn.

BOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!#XRP IS THE NEXT BITCOIN! 🚀📈@bgarlinghouse pic.twitter.com/Mpn3rhlkFV

— JackTheRippler ©️ (@RippleXrpie) September 16, 2023

Terwijl Ripple de afgelopen jaren druk bezig was in de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC), bleven ontwikkelaars van Ripple de XRP Ledger uitbreiden met nieuwe upgrades. Hierdoor zou het kunnen dat de Ripple koers op dit moment ondergewaardeerd is.

Maar kan Ripple net zoveel waard worden als Bitcoin? Sommige analisten denken dat dit niet mogelijk is, zoals deze analist die denkt dat er een 'currency reset' komt voordat de Ripple koers de $10.000 bereikt. Mogelijk zal dit zelfs gebeuren voordat XRP de $50 bereikt.

I don’t believe in $10,000 XRP because I believe we have a Currency Reset and Debt Restructuring before achieving such high prices.

They might have to reset everything before we even break $50…

The question would then be, how high will XRP go before we have a RESET?

— Zach Rector (@ZachRector7) September 14, 2023

Als we kijken naar de huidige Ripple koers, dan moet er nog veel gebeuren om alleen al de $50 te bereiken, vanuit dit punt zou dat een stijging van bijna 100x zijn. Sinds de uitspraak van de Ripple rechtszaak en de stijging van XRP naar de $0,80, is de Ripple koers langzamerhand gedaald richting de $0,50.

Momenteel heeft Ripple moeite om door de $0,52 te breken vanwege de 30-daagse en 200-daagse moving average die daar samenkomen. Wanneer XRP deze moving averages beide kan claimen als support, zou de Ripple koers weer kunnen stijgen.

ripple koers grafiek
Ripple koers grafiek - Bron: TradingView

Met de relative strength index van Ripple die rond de 50 ligt, heeft XRP genoeg momentum om vanuit de $0,52 verder te stijgen richting de $0,534. Voorlopig zal de Ripple koers afhankelijk zijn van positief nieuws voor de Bitcoin, waaronder de komst van de Bitcoin ETF.

Maar op lange termijn zou Ripple voor meer financiële oplossingen kunnen zorgen, waarmee wereldbetalingen nog eenvoudiger zullen worden. Hoewel een stijging richting de Bitcoin koers nog wel even kan duren, is onze Ripple koers verwachting voor 2025 dat XRP kan stijgen naar de $3,50.

Op korte termijn kan het echter aantrekkelijker zijn om te kijken naar andere crypto's met potentie om veel winst op te leveren. Daarom kijken we naar een nieuwe cryptomunt die binnenkort veel kan stijgen in waarde.

Bitcoin BSC (BTCBSC) - Kan deze nieuwe altcoin net zoveel waard worden als Bitcoin?

VIDEO: My XRP Price Prediction by 2025
VirtualBacon

Bitcoin BSC is een nieuw Bitcoin alternatief dat vroege investeerders de mogelijkheid biedt om te investeren in Bitcoin voor $0,99 per stuk. Dit is ongeveer hoeveel Bitcoin waard was in 2011. Hoewel de altcoin vergelijkbaar is met Bitcoin qua tokenomics, heeft het een aantal voordelen.

Bitcoin BSC opereert niet op een eigen netwerk met proof-of-work consensus systeem, maar op de Binance Smart Chain (BSC), waardoor het mogelijk is gebruik te maken van smart contracts. Hierdoor heeft Bitcoin BSC een proof-of-stake consensus systeem en kun je extra BTCBSC tokens verdienen met staking.

Een ander voordeel aan de Binance Smart Chain is dat dit netwerk sneller en efficiënter is dan dat van Bitcoin en Ethereum. Maar omdat je geen Bitcoins hoeft te minen, hoef je ook niet te investeren in dure machines en hoge energiekosten. Daarnaast is deze efficiëntie ook beter voor de planeet.

Bitcoin BSC is een aantal weken geleden live gegaan en heeft zijn soft cap van $4 miljoen doorbroken. De hard cap van ongeveer $6 miljoen zou in een week bereikt kunnen worden, daarom is er geen tijd te verliezen. Je koopt Bitcoin BSC voor $0,99 per stuk tijdens de presale, maar de waarde hiervan verwacht behoorlijk te stijgen nadat de nieuwe crypto gelanceerd wordt op exchanges.

Op dit moment heb je een APY van 128% wanneer je kiest om Bitcoin BSC te staken, hoe eerder je ervoor kiest om te staken, hoe hoger deze APY zal zijn. De mogelijkheid om te staken kan BTCBSC erg populair maken, dit is te zien aan hoe snel de presale wordt uitverkocht. Verbind je wallet met de Bitcoin BSC website om tokens te kopen en/of te staken.

Nu naar Bitcoin BSC

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Colleen Walters

Last Updated: 1697845681

Views: 540

Rating: 4.4 / 5 (116 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Colleen Walters

Birthday: 2022-02-03

Address: 500 Angela Freeway Suite 329, Brianberg, AR 17072

Phone: +3594969498085656

Job: Article Writer

Hobby: Singing, Robotics, Card Games, Motorcycling, Stamp Collecting, Billiards, Scuba Diving

Introduction: My name is Colleen Walters, I am a rare, exquisite, sincere, audacious, rich, Precious, bold person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.