header banner
Default

Binance, Delist Edilen Üç İşlem Çiftini Yeniden Listelediğini Duyurdu!


Güncelleme:

Kripto para borsası Binance, yaptığı açıklamasında daha önce delist ettiği bazı USDC çiftlerini yeniden borsada listeleyeceğini bildirdi.

Binance Bazı USDC Çiftlerini Yeniden Listeliyor

VIDEO: #delist edilen coin kurtarma
HİSSE TEKNİK

Platform yaptığı resmi açıklamasında BNB/USDC, BTC/USDC ve ETH/USDC işlem çiftlerinin yeniden işleme açılacağını duyurdu. İşlemler bu sabah Türkiye saati ile 09:30’da başladı.

Binance daha önce tüm USDC çiftlerini kaldırmış ve buna ek olarak USDC bakiyelerini BUSD’a çevirmişti.

Gelişme USDC tokeninin 1 dolara olan sabitini kaybetmesinin ardından geldi. Şirket dün de USDC stablecoinlerini içeren spot işlem çiftlerini eklemişti.

Bununla birlikte şirket, BTC/USDC işlem çiftinin artık sıfır komisyon kapsamında olmadığını bildirdi.

Bilindiği üzere kısa bir süre önce ABD merkezli Silicon Valley Bank’a yetkililer tarafından el konulmuş ve söz konusu banka kapatılmıştı. Ardından ise stablecoin USDC ihraççısı Circle’ın bu bankada yüklü miktarda rezerv tuttuğu anlaşılmıştı.

3.3 milyar dolar olarak tespit edilen rezervlerin kurtarılıp kurtarılamayacağı henüz bilinmiyor. Bununla birlikte Circle tarafından yapılan açıklamaya göre USDC dolar ile 1:1 oranında değiştirilebilir olmaya devam edecek. Ayrıca Circle, yaptığı açıklamasında herhangi bir kayıp durumunda rezervlerin şirketin kendi kaynaklarıyla bu açıkları kapatacağını söyledi.

Bununla birlikte şirketin gerçekten de bankada sıkışıp kalan fonlarını alıp alamayacağı Pazartesi günü ABD işlem saatleri başlayınca anlaşılacak. FDIC, sigortalı fonlar için 250.000 dolar ödeme yapacağını bildirmişti. Piyasada yer alan bilgilere göre yetkililer sigortasız fonlar için de geri ödeme yapabilmek için bankanın varlıklarını hızla satıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Sources


Article information

Author: Martin Wells

Last Updated: 1698513721

Views: 1178

Rating: 4.7 / 5 (65 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Martin Wells

Birthday: 1980-11-24

Address: USCGC Garza, FPO AE 53509

Phone: +4744645506862716

Job: Meteorologist

Hobby: Playing Piano, Kite Flying, Archery, Beekeeping, Chocolate Making, Fishing, Aquarium Keeping

Introduction: My name is Martin Wells, I am a resolute, fearless, priceless, risk-taking, vivid, strong-willed, dear person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.